Menu

SEMNAL DE ALARMĂ!

Semnal de alarmă tras astăzi de către prefectul județului Buzău, Leonard Dimian, în contextul numărului mare de infectări cu virusul Sars-Cov-2 înregistrat în ultimele trei zile, la nivelul județului, respectiv 73 de pacienți. Avertismentul prefectului vine în condițiile în care multe dintre persoanele infectate cu coronavirus sunt cadre medicale.

Prefectul Buzăului spune că situația alarmantă din județ este, în primul rând, rezultatul știrilor false și îndemnurilor la nesupunere civică vehiculate pe internet și rețelele sociale. Leonard Dimian spune că vinovați sunt și unii jurnaliști, care transmit informații false, dar mai ales oameni politici interesați să câștige capital politic în plină pandemie de coronavirus.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu anunță controale pentru verificarea respectării măsurilor legale pe care instituțiile le aplică pentru combatarea răspândirii maladiei Covid-19.

În finalul mesajului său, prefectul Leonard Dimian îi sfătuiește pe buzoieni să păstreze distanța socială, indiferent de situație, și să evite aglomerările, pentru că acestea sunt sursă de infectare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>