Menu

RECORD DE ÎMBOLNĂVIRI: 32 DE NOI CAZURI

Record de îmbolnăviri cu noul coronavirus în județul Buzău, în ultimele 24 de ore. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Buzău, în județ au mai fost confirmate 32 cazuri de infectare cu COVID-19.  Dintre noii bolnavi, 4 pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 4 și 90 de ani și au fost internați, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.  

O situație deosebită se înregistrează la Centrul Rezidențial pentru Victimele Violenței în Familie din Râmnicu Sărat, unde au fost confirmate 6 cazuri de infectare cu noul Coronavirus. Persoanele confirmate pozitiv au vârste cuprinse între 4 și 48 de ani și au fost internate în unități sanitare. Direcția de Sănătate Publică Buzău a declarat focar de COVID-19 în acest centru și a stabilit o serie de măsuri pentru a limita răspândirea Coronavirusului și în rândul altor persoane. De asemenea, DSP Buzău a dispus dezinfecția terminală, izolarea persoanelor cu care au intrat în contact și monitorizarea stării lor de sănătate, precum și monitorizarea celorlalte persoane aflate în centrul social din Rm Sărat.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 565, 313 persoane fiind declarate vindecate și externate. În prezent, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 15 de persoane, iar pentru alte 658  persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>