Menu

ATENȚIE LA SCĂLDAT!

Arsita verii ii imbie pe multi buzoieni să se răcorească în cel mai apropiat râu sau lac. Din păcate, ca în fiecare an, numeroase persoane își pierd viata în timp ce înoată în locuri neamenajate corespunzător. În acest context, pompierii fac apel la toți cei care aleg să meargă la scăldat să dea dovadă de prudență maximă.

De asemenea, polițiștii îi sfătuiesc pe cei care merg la scăldat la ștranduri sau piscine trebuie să țină cont de câteva reguli de bază pentru a preveni situațiile critice. La rândul lor, parintii sunt îndemnați sa-si supravegheze copiii cat timp sunt in apa.

Autoritățile locale sau firmele care au în administrare stranduri, parcuri acvatice, porturi de agrement nautic sau alte locuri organizate pentru scăldat, trebuie să încadreze personal specializat pentru activități de salvare acvatică și posturi de prim-ajutor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>