Menu

POLIȚIST LOVIT PE MOTOCICLETA

Un polițist a fost rănit într-un accident produs ieri seară pe Calea Eroilor din Buzău. Acesta pornise cu motocicleta în urmărirea unei șoferițe care ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului, dar a fost acroșat de mașina pe care o urmărea și a intrat într-un taximetru de pe contrasens, condus de un tânăr de 22 de ani. Motocicleta polițistului a luat foc după impact. Evenimentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Înregistrarea de pe camerele de supraveghere suprinde momentul în care motocicleta lovește taxiul și ia foc.

Până la intervenția pompierilor, focul a fost stins de martori la accident, cu stingătoarele proprii.

Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului polițist, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. El a suferit răni ușoare.

Urmărirea șoferiței de către polițistul pe motocicletă a început de pe Bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers către Ploiești. Cursa pentru oprirea femeii a continuat în afara orașului încă 15 kilometri.

Șoferița vinovată de producerea accidentului are 32 de ani și este din comuna buzoiană Berca. Ea a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>