Menu

Social
BRACONAJ PISCICOL

Perchezitii de amploare pe linia braconajului piscicol in judetul Braila. In urma percheziţiilor domiciliare efectuate , poliţiştii brăileni au ridicat în vederea cercetărilor, 12 plase de pescuit şi 3 motoare pentru barcă, de la persoane care le deţineau ilegal sau pentru care nu deţineau documente de provenienţă.

Astăzi, la primele ore ale diminetii, 20 de poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila au efectuat patru percheziţii la locuinţele unor localnici din comunele Tichileşti şi Gropeni, din judeţul Brăila, bănuite de săvârşirea infracţiunii braconaj piscicol. Poliţiştii au găsit la locuinţele celor patru brăileni, cu vârste între 24 şi 53 de ani, 12 plase de pescuit – 9 de tip monofilament şi 3 deţinute fără autorizaţie- precum şi 3 motoare pentru bărci, pentru care deţinătorii nu aveau documente de provenienţă.

Toate bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar celor depistaţi li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de unelte de pescuit de tip monofilament şi fără autorizaţie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>