Menu

ULTIMA ȘEDINȚĂ A CJ BUZĂU, ÎN ACTUALUL MANDAT

Consiliul Județean Buzău s-a reunit joi, pentru ultima dată în acest mandat, în  şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi au fost supuse aprobării o nouă rectificare bugetară, proiecte importante de infrastructură dar și modificări în aparatul de specialitate al Consiliului Județean. Astfel, s-a hotărât înființarea unui post de administrator public. Cel care va ocupa această funcție are ca sarcini principale coordonarea aparatului de specialitate al Consiliului Județean, dar și a serviciilor publice de interes județean. Totodată, s-a decis, prin vot, demararea procedurilor privind refacerea a trei poduri peste râul Bâsca, în comuna Chiojdu.

La finalul ședinței, deoarece a fost ultima ședință în actualul mandat, Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buză, a ținut să le adreseze un mesaj consilierilor prezenți în sală.

Tot în cadrul ședinței de joi a Consiliului Județean, s-a decis acordarea unor sume din bugetul de rezervă al județului către comunele Săpoca și Chiliile. Primăria Săpoca a primit suma de 380.000 de lei, bani ce vor fi utilizați pentru construirea în comună a unui de teren de sport acoperit. La Chiliile s-a direcționat suma de 250.000 de lei, pentru achiziționarea unui camion care va fi folosit de Serviciul Local pentru Situații de Urgență.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>