Menu

SUSPECT DE VIOL, PLASAT ÎN AREST LA DOMICILIU

Un bărbat de 38 de ani, din Glodeanu Sărat, a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de viol. A batjocorit-o chiar pe femeia care îi dădea o bucată de pâine.

Bărbatul respectiv, fără un loc de muncă stabil, muncea cu ziua prin sat. Obișnuia să o ajute pe o femeie de 43 de ani, cunoscută cu unele probleme psihice, care locuia doar cu mama sa. Bărbatul făcea diverse activități prin gospodărie și, în schimb, primea bani și mâncare. Cum este perioada culesului strugurilor, femeia de 43 de ani s-a înțeles cu bărbatul de 38 de ani să îi culeagă via. Miercuri, a mers cu el să îi arate terenul unde urma să muncească, însă, odată ajunși aici, a început coșmarul pentru femeie. Băut fiind, individul care o însoțea a agresat-o. După ce a scăpat din mâinile agresorului, femeia a sunat la 112.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol. Inițial, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații au luat măsura arestului la domiciliu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>