Menu

PRIMELE PLATFORME DE GUNOI SUBTERANE

Operatorul de salubrizare RER Sud a inaugurat, ieri, la Rm. Sărat, primele patru platforme de gunoi subterane din zona blocurilor. La eveniment au participat reprezentanți ai societatii de salubrizare, autoritati locale si reprezentanti ai asociațiilor de proprietari. Cele patru platforme deservesc patru asociatii de locatari cu un numar total de 36 de blocuri si 598 de apartamente. În curand, la Rm Sărat, vor fi modernizate toate platformele de gunoi.

Investitia demarata de RER Sud este semnificativa și aduce numeroase beneficii locuitorilor din Rm Sărat.

La platformele de gunoi subterane, accesul la fiecare compartiment pentru depozitarea deseurilor se face pe baza unei cartele cu frecventa unica pentru fiecare asociatie de proprietari:

Platformele subterane sunt prevazute cu compartimente separate pentru deseuri menajere, iar langa acestea este ampalsat cate un container de tip ,,clopot,, ,de culoare verde, pentru depozitarea deseurilor de sticla. De anul viitor, deseurile biodegradabile se vor colecta separat si in zona blocurilor.

Noile platforme de gunoi sunt monitorizate video si conectate la centrul de monitorizare video al Dispeceratului RER Sud si Politiei Locale.

Reprezentantii RER Sud au afisat la fiecare scara de bloc anunturi, care contin informatii despre modul de colectare a deseurilor la platformele subterane. De asemenea, pentru  ca locuitorii sa inteleaga modul de depozitare a deseurilor la platforme, in zilele urmatoare,  reprezentatii operatorului de salubrizare vor realiza actiuni de informare direct langa platforma. Acestia ii vor indruma pe ramniceni si le vor distribui flyere cu toate informatiile necesare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>