Menu

POLITICIENI LA URNE

Și candidatii la fotoliul de primar al municipiului Rm Sarat s-au grabit sa ajunga la urne încă de dimineață. Primul la vot a fost candidatul PSD, Sorin Cîrjan, urmat de candidatul PNL, Viorel Holban, si cel al USR, Cristinel Hotescu. Sorin Cirjan a votat, la ora 8.00, impreuna cu sotia si fiica, la Sectia Nr. 81.

Candidatul PNL, Viorel Holban, a votat la ora 8.30, la Sectia Nr. 97 din cadrul Scolii Generale Nr. 1 din Rm. Sarat. Acesta a fost insotit de fiul sau.

Candidatul USR, Cristinel Hotescu, a votat impreuna cu sotia, la ora 9.00, la Sectia Nr. 86 din cadrul Gardinitei Orizont.

Tot dimineata a votat si Gabriel Stefan Ionica, candidatul USR pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau. Acesta s-a prezentat la ora 9.30, la Sectia Nr. 95 din cadrul Liceului Stefan cel Mare.

Candidatul PMP, Raul Ioan Florescu, a votat la ora 11.00, la Sectia Nr. 88 din cadrul Liceului Agricol.

Ramnicenii cu drept de vot sunt chemați la urne să-și aleagă reprezentanţii administraţiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale, consiliile judeţene şi preşedinţii consiliilor judeţene.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>