Menu

Social
INCASARI RECORD

Incasari de taxe si impozite record la Buzau. Gradul de colectare în primele trei luni ale acestui an este cu 25 la sută mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut. Reprezentantii Primariei cred ca situatia se datoreaza in primul rand cresterii veniturilor în ultimul an.

Buzoienii au dat buzna, în acest an, la ghișeele de taxe și impozite ale Primăriei. Cei mai mulţi contribuabili au preferat să achite integral taxele şi impozitele în primele luni ale anului, pentru a beneficia de bonificaţia de 10% acordată conform legii. Astfel, în primele trei luni ale acestui an, gradul de colectare a fost cu 25 la sută mai mare decât aceeași perioadă a anului trecut. Primarul municipiului Buzău considera că majorarea incasarilor poate fi interpretată prin faptul că în ultimul an au crescut veniturile oamenilor.

Buzoienii care vor să scape de grija taxelor şi impozitelor locale pe 2015, dar să şi beneficieze de o reducere la plata acestora de 10 la sută pe întreg anul, sunt așteptați la ghişeele de încasări ale Direcției de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Buzău până la data de 31 martie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>