Menu

12 NOI CAZURI, UN DECES

Mai puține îmbolnăviri cu coronavirus, în weekend, în județul Buzău, dar, din păcate, un nou deces. Este vorba despre un pacient în vârstă de 82 de ani, care s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Buzău cu probleme respiratorii. După ce a fost confirmat cu SARS CoV-2, bărbatul a fost internat în Secția Boli Infecțioase, iar ulterior, la Secția ATI, unde a și decedat. Pacientul suferea de hipertrofie benignă de prostată și de neoplasm la colon, operat.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județ au fost confirmate 12 de cazuri noi de COVID 19, 3 pacienți fiind diagnosticați într-un laborator privat de analize, iar un pacient, într-o unitate sanitară din alt județ.  Cei 12 pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 21 și 69 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 2.874, 2.539 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 265 de persoane se află în carantină, iar 125 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 103.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>