Menu

INVITAȚIE LA TEATRU

După o perioadă de inactivitate de 8 luni, Teatrul “George Ciprian” le pregătește buzoienilor o nouă stagiune. Debutul va avea loc sâmbătă seară, de la ora 18.00, când iubitorii teatrului vor putea urmări spectacolul “Faza Lungă”, în regia lui Octavian Jighirgiu, o comedie a cărei premieră a avut loc la începutul anului. Programul lunii octombrie include alte două spectacole: „O noapte furtunoasă”, de I.L. Caragiale, și „Omul cu mârțoaga”, de George Ciprian.

Spectacolele puse în scenă vor fi adaptate regulilor impuse de autoritățile sanitare, în contextul pandemiei de COVID-19.

Biletele de intrare la spectacolul „Faza lungă” costă 30 de lei, pentru adulți, și 15 lei, pentru elevi, și pot fi procurate de la agenția de bilete de pe strada Nicolae Bălcescu, dar și online, de pe site-ul instituției, www.teatrulgeorgeciprian.ro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>