Menu

ASFALTĂRI PE ÎNCĂ DOUĂ STRĂZI

Continuă asfaltările la Rm Sărat. Ultimele artere modernizate sunt strazile Oilor si Murelor din cartierul Barasca. Lucrarile au fost realizate de Adminsitratia Domeniului Public Rm. Sărat si sunt prinse in programul de asfaltari pentru acest an. Autoritatile locale afirma ca toate lucrarile vor continua, atat timp cat va permite vremea.

Toate lucrarile de asfaltare din acest an au fost realizate cu bani din bugetul local. Doar strada Banu Mihalcea din cartierul Anghel Saligny a fost asfaltată cu fonduri eurpene.

Pe parcursul anului, echipele Adminsitratiei Domeniului Public au derulat lucrari de modernizare a infrastructurii și în cartierul Extindere Costieni, pe strada Știubeiului si Strada Crinului, au asfaltat cateva fundaturi si au modernizat o parcare din zona centrală a orasului, in spatele fostului cinema.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>