Menu

A DEPUS JURĂMÂNTUL

Și primarul ales al municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, a depus, ieri, juramantul înainte de a-și prelua noul mandat. Primarul a multumit locuitorilor orașului pentru increderea acordata la scrutinul din septembrie.

Sorin Cîrjan a facut un apel la noul Consiliu Municipal sa lucreze pentru binele comunitatii locale. El a marturisit că își dorește un dialog constructive în cadrul Consiliului Local și o atmosferă prielnică demarării unor proiecte importante pentru municipiu.

Edilul si-a luat angajamentul de a munci numai pentru binele locuitorilor, chiar și în actualul context, în care omenirea este pusă la grea incercare, din cauza coronavirusului.

Sorin Cirjan se afla la cel de-al doilea mandat de primar al municipiului Rm. Sărat. Edilul crede ca in urmatorii patru ani orasul se va transforma semnificativ in urma proiectelor demarate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>