Menu

Continuă investițiile la Rm. Sărat

Potrivit primarului Sorin Cîrjan, pe langă investițiile in infrastructură, se continuă lucrarile de construire si reabilitare la cele doua unitati de invatamant, Colegiul National ,,Al. Vlahuta”, respectiv Scoala Gimnaziala ,,Dr. Ilie Pavel” din cartierul Zidari. Lucrarile de reabilitare si modernizare la Colegiul National „Alexandru Vlahuta” au demarat in primavara anului trecut, in timp ce investitia la Școala Gimanaziala „Dr. Ilie Pavel” a demarat pe parcusul verii trecute. Aici, lucrarile au fost sistate o perioadă, pentru ca imobilul prezenta o starea avansata de deteriorare, situatie ce a impus o reexperizare tehnica.

Dupa cum precizeaza edilul Sorin Cîrjan, în municipiu, sunt strazi pregatite pentru asfaltare, se realizează amenajări in cartierul Extindere Costieni și continuă investițiile Companiei de Apă Buzău.

In acesta perioada, se lucreaza si la inchiderea depozitului de deseuri municipale. Lucrarile la fosta rampa de gunoi de la marginea orasului au demarat in aceasta toamna, iar investitia este una de mare amploare si se deruleaza pe parcursul unui an. Peste 7 milioane de lei vor fi cheltuiti pentru inchiderea depozitului de deseuri municipale. Potrivit autoritatilor, in zona se vor consolida dumurile de acces, se realizeaza straturile impermeabile pentru ca deseurile existente sa nu mai patrunda in sol, se va asterne gazon si se vor planta copaci.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>