Menu

CONSILIUL JUDEȚEAN ARE VICEPREȘEDINȚI

Consiliul Județean Buzău și-a ales astăzi, prin vot secret, cei doi vicepreședinți. Este vorba despre Adrian Petre, de la PSD, cel care a deținut această funcție și în mandatul trecut, și de fostul jurnalist Felix Rache, de la PRO România. Ambii consilieri au primit câte 20 de voturi.

Din noua poziție, fostul jurnalist Felix Rache își propune să sprijine dezvoltarea orașului natal, Rm. Sărat.

În mod surprinzător, la finalul ședinței, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, i-a transmis un avertisment, deloc voalat, noului vicepreședinte al instituției.

Tot astăzi, cinci noi consilieri județeni, care i-au înlocuit pe aleșii care au decis să renunțe la mandat din diferite motive, au depus jurământul. Este vorba despre Georgian Mărgărit, Sorin Stan și Marian Savu, promovați din lista de supleanți a Alianței PSD-Pro România, de Adrian Enescu, de la PNL, și de Constantin Popa, de la PMP. 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>