Menu

7 JUNIORI PENTRU MECIUL CU AEROSTAR

Nu mai puțin de 7 copii de la centrul de juniori vor face parte din lotul Gloriei Buzău, pentru partida cu Aerostar Bacău. Măsura de avarie a fost luată după ce mai mulți fotbaliști din lotul antrenat de Ilie Stan au fost diagnosticați, în ultima săptămână, cu noul coronavirus. După ce Gloria a ratat meciul anului, cu FCSB, conducătorii grupării doresc să încheie sezonul în orice condiții, excluzând varianta amânării meciului.

Între timp, sunt așteptați să revină din carantină doi jucători, Ciprian Petre și Adrian Stoica, confirmați pozitiv după partida cu FC U Craiova de acum două săptămâni. Pentru ca formația buzoiană să poată alinia un unsprezece decent, Ilie Stan speră ca testele ce vor fi efectuate astăzi să fie negative.

Partida dintre Gloria și Aerostar Bacău, din liga a 2-a de fotbal, ar trebui să se dispute sâmbătă, de la ora 11:00. În eventualitatea în care Buzăul nu va putea înscrie 13 jucători pe foaia de joc, ar putea solicita la Federației Române de Fotbal amânarea partidei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>