Menu

Social
INCENDIU DEVASTATOR

Incendiu devastator în satul Coslegi din comuna prahoveană Valea Călugărească. În locuința unei bătrane au explodat două butelii, iar casa s-a aprins ca o torță. Oamenii au încercat să dea o mana de ajutor și au venit cu găleți cu apă să stingă valvătaia. Casa femeii s-a făcut însă scrum.

Bătrana de 74 de ani locuia singură după ce în urmă cu cateva zile îi murise cumnatul cu care împărțea casa. Din motive încă necunoscute, două butelii aflate în casa bătranei au explodat. În acel moment toată locuința a fost cuprinsă de flăcări, iar femeia abia a apucat să iasă din casă nevătămată. Flăcările s-au întețit de la vant și amenințau să mai cuprindă două case vecine. Cu ultimele puteri, femeia le-a spus pompierilor că mai sunt în casă trei butelii.Oamenii s-au revoltat și i-au acuzat pe pompieri că au venit tarziu și nepregătiți. Din acest motiv, întreaga locuinta și anexele casei au fost mistuite de foc și nu a mai putut fi salvat nimic.

Bătrana nu are copii și nu știe unde se va adăposti de acum inainte. Cand și-a văzut casa în flăcări, femeii i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor de la Ambulanță. Casa nu era asigurată.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>