Menu

LA 14 ANI, A NĂSCUT LA U.P.U.!

O adolescentă din municipiul Buzău a devenit mamă la 14 ani, la secţia de Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Fata a ajuns la Urgențe Pediatrie, duminică, în jurul orei 10.00, cu dureri lombare puternice. Medicii au descoperit însă cu stupoare că minora era însărcinată!

Tânăra a adus pe lume un băiețel sănătos. Atât adolescenta, cât și mama ei, le-au spus cadrelor medicale de la Pediatrie că nu știau de sarcină.

Deoarece fata este minoră, cazul a intrat în atenția specialiștilor din cadrul Direcției pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, care au demarat deja o anchetă.

În acest caz, se va autosesiza și Politia, dat fiind că este vorba despre o minoră. Oamenii legii trebuie să afle cine este cel care a lăsat-o gravidă pe copilă, individul urmând a fi cercetat pentru raport sexual cu un minor, chiar dacă va ieși la iveală că totul s-a întâmplat de comun acord.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>