Menu

Social
CONTROALE DE PASTE

Controale ample in aceasta luna in judetul Buzau. Este vorba despre verificari demarate de inspectorii Directiei Sanitar Veterinare in magazine, in special la marfuri extrem de cautate inainte de Paste. Comerciantii prinsi pe picior gresit risca amenzi usturatoare.

Inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare incep verificarile la alimentele consumate in perioada sarbatorilor pascale. Medicii veterinari vor controla modul in care sunt respectate conditiile sanitar-veterinare din targurile de animale, pietele agroalimentare, unitatile de taiere, procesare, depozitare, valorificare dar si de alimentatie publica. Medicii veterinari avertizează clienţii să nu cumpere carne de miel de oriunde. Marfa sanatoasă poate fi achiziţionată doar din spatii si magazine de profil.

Lipsa de informare a clientilor, dar si comercializarea unor marfuri avand termenul de valabilitate depăşit sunt principale abateri constate de regulă de oamenii legii la comerciantii din judetul Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>