Menu

Social
HOAȚĂ PRINSĂ

O femeie de 50 de ani, din Piatra Neamț, căutată în toată țara pentru înșelăciune a fost prinsă de către polițiști la Constanța. În acel moment femeia încerca să înșele un funcționar bancar. Şi în Buzău, femeia a tras pe sfoară o funcţionară de la Primăria Buzău dar și o angajată de la societatea Electrica, producând prin metoda „șmen” un prejudiciu de peste 2.000 de lei.

Femeia căutătă de Poliție în toată țara pentru că a înșelat mai multe casiere ale unor instituții, de stat și private, prin metoda „șmen”, a fost prinsă ieri la Constanța. Suspecta a ajuns în mâinile polițiștilor constănțeni de la investigații criminale chiar în timp ce încerca să înșele casiera unei bănci. La sfârșitul lunii ianuarie, femeia din Piatra Neamț a mers la Direcția Economică din cadrul Primăriei Buzău, cerându-i unei angajate de la ghișeu să-i schimbe în bancnote mai mici o sumă de bani. Prin metoda denumită „șmen”, femeia a reușit să înșele vigilența angajatei de la Primărie, băgându-și banii în buzunar. Mai exact, suspecta i-a cerut funcționarei să-i schimbe banii în bancnote de 50 de lei, apoi s-a răzgândit cerând bancnote de 10 lei, pentru ca în final să spună că își vrea banii înapoi, în forma inițială. Ea a reușit să sustragă însă o parte din bani: 850 de lei. Procedând într-un mod similar, nemțeanca a mai dat o lovitură la Electrica Buzău, provocând un prejudiciu total de 1500 de lei. În această dimineață, femeia a fost adusă la sediul Poliției Buzău, pentru audieri.

Potrivit polițiștilor, femeia mai înșelase casiere ale unor instituții pe raza județelor Maramureș, Bacău și Prahova. Suspecta a fost reținută pentru 24 de ore, polițiștii continuând cercetările în acest caz.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>