Menu

Divertisment
CÂŞTIGĂ O TABLETĂ PE 96,7 FM!

Ascultaţi Matineaţa la Radio Boom şi câştigaţi o tabletă. Este provocarea lansată de Emil Mitrache si Doru Cătănescu celor mai fideli ascultători ai postului de radio, în cadrul emisiunii Matineţa. Primul câştigător al concursului, ales prin tragere la sorţi, este o doamnă din Rm Sărat, care astăzi a intrat în posesia premiului. Saptamanal, Radio Boom pune la bataie, o tableta ce poate fi castigata de oricare dintre ascultatorii emisiunii „Matineata”, pe 96 cu 7 FM. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in direct pentru a participa automat, la tragerea la sorti saptamanala.

Emil Mitrache si Doru Catanescu au desemnat deja, prin tragere la sorţi, primul câstigator al unei tablete în cadrul concursului emisiunii „Matineata”, de la Radio Boom. Câştigătorul este o doamna din Rm Sarat, iar premiul obtinut i-a fost inmanat chiar astazi. Vizibil emoţionată, câştigătoarea primei tablete puse la bătaie în emisiunea Matineaţa recunoaşte că surpriza a fost extrem de plăcută.Castigatoarea saptamanii este o ascultatoare fidela a postului Radio Boom, dar mai ales, a emisunii „Matineata”. Ea a tinut sa le transmita si un mesaj simpaticilor Emil Mitrache si Doru Catanescu.

In fiecare saptamana Radio Boom pune la bataie cate o tableta, in cadrul emsiunii Matineata. Oricare dintre dumneavoastra poate deveni un fericit castigator. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in legatura telefonica directa cu Emil Mitrache si Doru Catanescu, in cadrul emisiunii, pentru a participa automat la tragerea la sorti in urma careia se va stabili castigatorul saptamanii.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>