Menu

Social
SOFERI DEVENITI PIETONI

Au rămas fără permis în prag de sărbători. Și asta pentru cu nu au acordat prioritate pietonilor care traversau regulamentar. Vorbim de mai mulți șoferi din Ploiești care au avut ghinionul să fie filmați, exact cand făceau slalom printre oamenii aflați pe trecere. Așa că pentru 30 zile vor fi nevoiți chiar ei să devină pietoni.

De la începutul acestui an si pana in prezent, nu mai putin de 10 pietoni au fost loviți de mașini în Ploiești, fie că au traversat regulamentar sau nu. Așa că polițiștii si-au propus să-i sancționeze pe cei care nu acordă prioritate pietonilor aflați pe trecere, dar si pe cetățenii care scurtează drumul și traversează prin loc nepermis. În numai o oră, au fost trași pe dreapta zeci de șoferi. Cu toții le-au spus polițiștilor că nu au văzut nici un pieton pe trecere.Pe langă faptul că nu au acordat prioritate pietonilor, unii șoferi au fost depistați și cu alte nereguli.Nici pietonii nu au scăpat neamendați, după ce au traversat neregulamentar, chiar sub ochii polițiștilor.

In numai o ora, 12 șoferii au rămas pietoni pentru 30 de zile și au de achitat și o amendă de 380 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>