Menu

Social
MASA DUPA BUGET

Pietele din Braila forfotesc de cei care fac cumparaturi pe ultima suta de metri, inainte de sarbatorile pascale. In functie de buget, acestia isi doresc sa aiba pe masa, in ziua de Paste, bucate traditionale, iar pentru aceasta scot din buzunare pana la 500 de lei.

Pastele inseamna pentru romani oua rosii, cozonac, pasca, friptura, ciorba de miel. Traditionalul drob este piesa de rezistenta a mesei de Paste, iar ingredientul principal este carnea de miel. O gospodina din Braila dezvaluie reteta cu care isi impresionaeaza de ani de zile familia si prietenii.Intrebati daca, in comparatie cu anii trecuti, preturile li se par mai mari, oamenii au raspuns ca nu simt o mare diferenta si ca, in cele din urma isi permit sa cumpere cam tot ceea ce si-au propus. Cat despre bugetul alocat pentru masa de Paste, cei mai multi braileni spun ca vor scoate din buzunare pana la 500 de lei. Indiferent de costuri insa, cei mai multi braileni sunt de parare ca, o data pe an, se merita o asemenea cheltuiala, atata vreme cat bucatele preparate vor fi impartite cu cei dragi.

Anul acesta, carnea de miel se vinde cu 20 pana la 23 de lei kilogramul, iar ouale au preturi cuprinse intre 40 de bani si 50 de bani/bucata.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>