Menu

Social
MAREA ÎNGHESUIALĂ

Aglomeratie mare astazi in piete si magazine. La Rm. Sărat, oamenii s-au inghesuit sa faca ultimele cumparaturi pentru masa de Paste, iar la orele pranzului nu mai aveai unde sa arunci un ac printre rafturi sau tarabe. Si pe strada a fost aglomeratie, iar politistii au iesit in intersectii pentru a fluidiza traficul.

Magazinele, pietele si cramele cu vinuri au fost luate cu asalt de cumparatori. Peste tot, cozi uriaşe şi oameni care își consultau listele de cumpărături, să nu uite cumva vreun produs. La mare căutare au fost verdeturile, dar si carnea proaspata de miel, porc sau pui, iar fiecare cumparator a plecat acasa cu sacosele pline. Asaltul cumparatorilor le-a adus bucurie comerciantilor. Vanzarile mari au facut ca incasarile acestora sa se dubleze in ultimele zile.Si cum multe persoane au mers la cumparaturi cu masinile, politistii au iesit în intersecțiile cele mai aglomerate, pentru a evita ambuteiajele.

Aglomeratie a fost astazi si pe Drumul European 85, pe sensul de mers spre Moldova. In anumite momente, masinile au circulat chiar si bara la bara, fapt ce arata ca multi romani au plecat deja spre destinatiile unde vor petrece Pastele.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>