Menu

Social
ACUZAT DE MALPRAXIS

12 copii au ramas fara mama chiar in seara de Inviere. Femeia in varsta de 40 de ani si-a pierdut viata, dupa ce a adus pe lume un baietel prin cezariana. Pentru ca la nastere a suferit o hemoragie puternica, ea a fost operata din nou, insa la finalul interventiei a facut un stop cardio respirator care i-a provocat decesul. Barbatul femeii din localitatea vranceana Slobozia Bradului acuza medicul de la Spitalul din Rm. Sarat care s-a ocupat de sotia sa de malpraxis.

Femeia a fost adusa la sectia de ginecologie a spitalului, din Rm. Sarat, sambata dupa-amiaza, chiar de sotul ei. Era gravida in noua luni si au luat-o durerile nasterii acasa. La spital, barbatul a aflat ca femeia are tensiune mare si ca medicul ginecolog ii va face o operatie cezariana. Interventia chirurgicala a fost reusita, iar femeia a adus pe lume un baietel perfect sanatos. Din pacate, ea a suferit o hemoragie.Pentru ca starea femei era grava, medicul care s-a ocupat de caz a decis sa ii faca inca o operatie, pentru a-i opri hemoragia. Operatia a fost dusa la buna sfarsit, insa la scurt timp dupa incheierea interventiei, mama nou-nascutului a intrat in stop cardio-respirator. In ciuda manevrelor de resuscitare femeia si-a pierdut viata.Barbatul femeii crede ca sotia sa a murit din vina medicului care s-au ocupat de ea. El nu isi poate explica altfel decesul, in conditiile in care pana acum femeia a dat nastere pe cale naturala la 11 copii si niciodata nu a avut probleme. El va depune o sesizare la Colegiul Medicilor.Conducerea Spitalului Municipal Rm. Sarat a demarat deja o ancheta in acest caz. Din cercetarile efectuate pana in prezent, reiese ca medicul care s-a ocupat de caz a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a salva viata pacientei. Si Politia a deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs decesul.

Trupul neinsufletit al femeii a fost dus astazi la Serviciul de Medicina Legala Buzau. In urma autopsiei se va stabili diagnosticul care a dus la decesul acesteia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>