Menu

Sport
LICITATIE PENTRU TEIXEIRA

Zilele lui Filipe Teixeira  la Petrolul sunt numărate. Mircea Rednic a anunţat că nu va mai conta pe serviciile mijlocaşului de 34 de ani şi din sezonul viitor. Cum portughezul rămane liber de contract în vară, acesta poate semna încă de pe acum cu orice echipă. Mai ales că are şanse minime să mai bifeze vreun meci pînă la finalul sezonului, fiind exclus din lot.

Scandalul a pornit de la meciul cu Pandurii, 0-1, cand Teixeira  şi Geraldo au încasat cate un „galben”, fiind suspendaţi pentru duelul cu Steaua. Tehnicianul a considerat că ambii au forţat primirea cartonaşului pentru a lipsi la meciul cu formaţia din Ghencea şi au fost excluşi din lot. Teixeira nu riscă insa să rămană şomer. Pentru semnătura sa se bat deja Steaua şi CS U Craiova. Mijlocaşul a fost deja surprins la o discuţie cu Gigi Becali în mall-ul din Băneasa, iar mirajul Champions League reprezintă cea mai mare tentaţie pentru portughez.

Nici Geraldo nu va sta prea mult pe bară, avînd în această iarnă o ofertă concretă din partea Pandurilor, care sunt gata să îi propună un nou contract.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>