Menu

Social
SCANDAL IN FATA SPITALULUI

Scandal și bătaie chiar în fața spitalului de Urgență din Ploiești, în noaptea de Paște. Un martor a filmat incidentul și a făcut imaginile publice. Așa s-au sesizat și polițiștii care au întocmit dosare penale. În altercație au fost implicate și cadre medicale.

Medicii, asistentele și infirmierele de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Ploiești, sunt frecvent ținta nervilor pe care pacienții sau aparținătorii lor și-i descarcă atunci cand cer ajutorul acestora. Numai că în noaptea de Paște, bătăile s-au ținut lanț la spital. Un bărbat a fost adus în stare gravă aici, pentru că a băut clor în loc de vin. Rudele pacientului s-au luat însă la bătaie cu angajații spitalului, nerăbdători să afle cum se simte bolnavul.Imaginile au fost surprinse de un locatar din blocul de peste drum de spital. Se vede clar cum o infirmieră și un paznic sunt implicați în altercația cu rudele pacientului. Și asta pentru că aparținătorii ar fi fost nemulțumiți de modul în care au fost tratați de către cadrele medicale. Mai mult, unul dintre scandalagii, era în stare avansată de ebrietate. Polițiștii s-au autosesizat abia după ce au văzut imaginile.În imaginile care surprind incidentul, apare și o mașină de poliție, însă nici urmă de agenți pe parcursul bătăii.La doar o oră distanță, la spital se declanșează un nou scandal urmat de bătaie. De data aceasta, scandalagii sunt aparținătorii unei femei adusă la UPU în stare avansată de ebrietate.

Conducerea Spitalului de Urgență a declanșat în paralele cu polițiștii o anchetă. Este vorba despre o cercetare internă, iar în funcţie de rezultate, cazul ar putea sau nu ajunge în Comisia de Disciplină. În urmă cu cateva săptămani, un medic de la UPU s-a ales cu fractură la picior după ce a fost bătut de rudele unui pacient.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>