Menu

Social
INCENDIU LA CASA DE PENSII

Panică astăzi la Casa de Pensii din Buzău. Un incendiu a izbucnit în vestiarul, unde erau depozitate materiale pentru curăţenie iar zeci de persoane aflate în clădire au fost evacuate de către pompieri. Programul de lucru cu publicul s-a întrerupt pentru câteva ore, spre nemulțumirea celor care aveau de rezolvat treburi urgente.

Incendiul a izbucnit în vestiarul clădirii, unde sunt depozitate materiale pentru curăţenie. Aproximativ 80 de persoane au fost evacuate din sediul Casei de Pensii Buzău. Este vorba despre angajaţi, dar şi despre persoane aflate în clădire cu diverse treburi. La faţa locului au ajuns două autospeciale cu apă şi spumă, precum şi o ambulanţă SMURD. Din fericire, n-au existat victime. Programul de lucru cu publicul la Casa de Pensii Buzău s-a întrerupt pentru câteva ore, spre nemulțumirea cetățenilor care veniseră la sediul instituției cu diverse probleme.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric provocat de un cablu electric defect.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>