Menu

Social
DUPĂ PICNIC, DEZASTRU

Oamenii au demonstrat inca o data ca dispretul si dezinteresul pentru natura nu pot fi lecuite, la romani, cu unu cu doua. Dovada padurile din apropierea municipiului Rm. Sarat, unde resturile de la ospetele de Paste inca nu au fost stranse. Autoritatile din zonă spun ca vor incepe ecologizarea padurilor abia dupa 1 mai. Daca petrecaretii nu s-au simtit bine in padurea curata, poate o sa le placa printre gunoaie.

De Paste, padurile din preajma municipiului Rm. Sarat au fost pline de petrecareti. Dupa ce au intins mese si gratare pline cu bunatati, unii turişti au uitat sa stranga ce le-a fost de prisos: pungi, hartii, pet-uri chiar si scaune de plastic rupte. Padurea de la Plesesti este şi acum sufocata de mormane de gunoaie, cu toate ca in zona exista un loc special pentru depozitarea acestora. Oamenii din zona spun ca in fiecare an petrecaretii umplu padurea de gunoaie. Ei cred turiştii veniţi la iarba verde ar trebui sa aibă mai multă grijă faţă de natura. Autoritatile care au în grijă zonele verzi, spun ca dupa 1 mai beneficiarii de ajutor social vor strange toate gunoaiele din padure.

Legea picnicului, în vigoare de patru ani, prevede amenzi de până la 5.000 de lei pentru cei care îşi bat joc de natură. Cum n-au fost prea mulţi taxaţi, romanii îşi văd mai departe de treabă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>