Menu

Social
PANICĂ DE LA UN INCENDIU

Panică printre sătenii de pe o uliţă din localitatea buzoiană Brăgăreasa, comuna Scutelnici. Un incendiu mocnit, izbucnit la acoperişul casei unor bătrâni, a alertat jumătate din sat sâmbătă după-amiază. Imediat cum au văzut ca iese fum din podul casei, oamenii au sărit în ajutorul bătrânilor cu găleţi şi cu o cisternă cu apă.

Până la sosirea pompierilor, sătenii au scos din casă toată mobila şi lucrurile bătrânilor, pentru a limita pagubele. In momentul sosirii pompierilor, focul fusese localizat şi izolat de către săteni, manifestându-se doar la o parte din tavanul casei. In aproximativ 30 de minute a fost stins complet, înregistrându-se pagube doar la tâmplăria de la acoperiş şi tavan. Nu s-au înregistrat alte pagube sau victime, însă la faţa locului a sosit şi un echipaj al Ambulanţei, care a acordat îngrijiri medicale bătrânei, care a fost scoasă din casă de vecini. Aceasta avea probleme cardiace şi suferise un atac de panică.

Din primele verificări, incendiul ar fi pornit de la un scurt circuit electric la cablurile ce alimentează locuinţa cu curent electric.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>