Menu

Social
DRUM SURPAT

350 de oameni dintr-un sat din comuna buzoiana Podgoria risca sa ramana izolati. Asta dupa ce drumul, care face legatura intre localitatea Plesesti si restul comunei, s-a surpat in mai multe locuri. Din cauza denivelarilor adanci, masinile circula cu dificultate, insa mai grav este ca de la o zi la alta, pamantul continua sa o ia la vale. Primaria va balasta drumul, insa nu are fonduri pentru efectuarea unor lucrari ample de consolidare a acestuia.

Ploile abundente de luna trecuta au facut prapad in mai multe zone din judetul Buzau: cateva drumuri si podete au fost distruse de alunecarile de teren. O situatie delicata este si in satul Plesesti, din comuna buzoiana Podgoria, unde drumul principal s-a surpat in mai multe locuri. Autoritatile spun ca si in anii trecuti in zona au fost probleme, insa niciodata pamantul nu a luat-o la vale ca acum. Crapaturile sunt adanci, iar drumul risca sa se surpe de tot. Masinile circula extrem de greu prin zona, din cauza denivelarilor. Mai grav este ca in unele locuri drumul a ramas extrem de ingust, dupa ce s-a surpat. Soferii spun ca autoritatile ar trebui sa ia masuri urgent pentru a repara drumul. Cum pamantul continua sa o ia la vale, localnicii din satul Plesesti risca sa ramana izolati.

Pentru ca drumul s-a surpat, la intrarea in satul Plesesti si stalpii de electricitate au inceput sa o ia la vale. (9,14). Unul dintre acestia, chiar risca sa cada pe o casa din apropiere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>