Menu

Social
1 MAI, FARA INHIBITII

Polul distractiei fara perdea si fara inhibitii va fi, fara indoiala si in acest an, de 1 mai, la Vama Veche. Toata lumea dă zor ca sa termine treaba, astfel incat gazdele statiunii sa-i intampine pe turisti asa cum se cuvine. Cunoscuta ca o destinatie fara prea multe pretentii atunci cand vine vorba de cazare, in ultimii ani au aparut si aici adevarate resorturi de lux care satisfac chiar si cele mai rafinate gusturi. Peste nici doua saptamani, la Vama Veche sunt asteptati aproape 10 mii de turisti.

Doar muncitorii sparg, acum, linistea din Vama Veche. Vacanta de 1 mai este parca mai asteptata ca niciodata, iar in statiunea in care mii de vamaioti isi dau intalnire in fiecare an, este acum agitatie. Rezervari s-au facut din iarna si cu greu mai poti gasi un loc liber. Nu fac exceptie nici resorturile de lux aparute in ultimii ani in Vama. Si chiar daca aici o camera dubla porneste de la 400 de lei pe noapte, mai bine de 80% din locuri au fost deja rezervate. Pe de alta parte, se stie ca vamaiotii nu sunt foarte pretentiosi. N-ar face cale intoarsa si nici nu ar stramba din nas, chiar daca, ar prinde doar un loc bun,….. pe nisip.

In Vama Veche o camera dubla la o pensiune fara prea mari pretentii nu costa mai mult de 80 de lei. Cea mai ieftina varianta ramane insa cortul, montat direct pe plaja: 10 lei pe noapte de persoana. Meteorologii au si ei vesti bune. In minivacanta de 1 mai vom avea soare si temperaturi de pana la 20 grade Celsius.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>