Menu

Sport
PERFECT ÎN CANADA

Pugilistul buzoian Bogdan Dinu se simte perfect în Canada, acolo unde s-a mutat cu aproape trei ani în urmă. Până acum, Bogdan a susţinut trei meciuri în Canada, pe care le-a câştigat fără drept de apel. Bogdan spune că semnarea contractului cu Interbox a fost un pas înainte și că îi datorează ascensiunea sa în carieră campionului mondial Lucian Bute, cel care l-a ajutat să se acomodeze la noul său club.

Un buzoian îi calcă pe urme campionului mondial Lucian Bute în Canada. Este vorba despre pugilistul de categorie grea Bogdan Dinu, cel care face performanță la Interbox, club sub culorile căruia au luptat doi campioni mondiali: Leonard Doroftei și Lucian Bute. Dinu mărturisește că este foarte încântat de condițiile din Canada. Pugilistul buzoian spune că plecarea în Canada a însemnat un pas înainte în cariera sa, până acum obținând trei victorii, toate prin knock-out. Campionul mondial Lucian Bute este cel care l-a adus pe Dinu la Interbox. Lucian Dinu locuiește în Canada cu familia. El spune că vine destul de rar acasă iar când o face, neapărat se întâlnește cu antrenorul care l-a format ca pugilist, Constantin Voicilaș.

În perioada în care se pregăteşte în Canada, Bogdan este suspendat din activitatea de la Serviciul de Acţiuni Speciale al Poliţiei Buzău, dar susţine cu mândrie că încă reprezintă Poliţia Română. În această perioadă, Lucian Dinu se află în România, iar ieri, a fost prezent la ceremonia organizată la sediul Primăriei cu ocazia Zilelor Buzăului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>