Menu

Social
TRAS PE DREAPTA DE FLACARI

Scene incredibile pe DN2B in dreptul popasului Stejarul, in apropiere de municipiul Braila. Un camion plin cu marfa a ars complet, dupa ce un incediu a izbucnit in partea din spate a autovehiculului. Din fericire soferul a scapat nevatamat. Circulatia in zona a fost intrerupta timp de o ora, pe ambele sensuri.

Totul s-a petrecut in jurul orei 20.00, cand soferul, un brailean de 27 de ani, se intorcea din cursa, de la Targoviste. Acolo incarcase camionul cu cartoane, pe care trebuia sa le transporte la Braila. La un moment dat, pe drum, la cativa kilometri de municipiu, in dreptul popasului Stejarul, tanarul a simtit miros de fum. A tras pe dreapta, s-a dat jos din masina ca sa verifice camionul si a ramas mut de uimire. Din spatele camionului izbucnisera déjà flacari si se instala un fum gros. Tanarul a sunat la 112, iar la fata locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri din cadrul ISU Braila.

Pompierii au stins focul in 30 de minute si eu reusit astfel sa evite extinderea flacarilor spre padurea, din apropiere. Specialistii din cadrul ISU incearca acum sa determine cauza producerii incendiului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>