Menu

Social
TRAVERSARE MORTALA

Tragedie in familia primarului din comuna braileana Mircea Vodă. Socrul acestuia, in varsta de 66 de ani, si-a pierdut viata, dupa ce a fost lovit in plin de o masina, condusa de un sofer care nu l-a vazut. Barbatul se angajase in traversarea drumului , printr-un loc nepermis.

Totul s-a intamplat DN 2B, cand batranul, socrul primarului din localitatea Mircea Vodă, a vrut sa traverseze soseaua, mergand pe langa bicicleta, prin loc nepermis si prin fata unei masini stationate pe marginea drumului. In acelasi timp, pe sensul sau de mers, venea o masina condusa de un sofer bucurestean. Acesta a vrut sa depaseasca masina stationata pe marginea drumului , insa nu l-a vazut pe barbatul care déjà se angajase in traversare. Nu a mai apucat sa franeze, intrand in plin in barbat. Acesta a decedat imediat dupa impact. Martorii spun ca in zona se intampla frecvent accidente deoarece drumul este drept, iar soferii tind sa calce mai mult pedala de acceleratie, fara sa tina cont de faptul ca se afla in localitate. Ei spun ca nici pe la trecerile de pietoni nu se simt in siguranta.

Intreg satul este in stare de soc, mai ales ca toti il cunosteau pe barbat si spun ca pur si simplu nu merita o asemenea moarte. Politistii sositi la fata locului au demarat cercetarile si au intocmit dosar penal pe numele soferului bucurestean. Daca va fi gasit vinovat, soferul bucurestean risca o pedeapsa cu inchisoare intre 1 si 5 ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>