Menu

Social
OFERTE GENEROASE

Ofertele generoase ale agentiilor de turism de 1 Mai au atras numerosi clienti. Acestia si-au facut deja rezervari, iar peste 35.000 de turisti sunt asteptati sa petreaca minivacanta in statiunile de pe litoralul Marii Negre.

Agentiile de turism au pachete turistice atractive pentru cei care vor sa plece la mare in minivacanta de 1 Mai. Preţurile la cazare pornesc de la aproximativ 60 de lei pe noapte de persoană, la un hotel de două stele din Eforie sau Venus, şi ajung la 350 de lei pe noapte de persoană, într-unul de cinci stele din Mamaia. Ofertele tentante au atras numerosi clienti care si-au facut deja rezervari. Daca multi romani isi vor petrece minivacanta de 1 mai departe de casa, altii spun ca se vor multumi cu o iesire la iarba verde. Ei si-au facut deja planuri pentru a petrece alaturi de prieteni la un gratar.

Reprezentantii agentiilor de turism spun ca pachetele turistice de 1 Mai s-au vandut mai bine decat anul trecut. La acest lucru a contribuit si faptul ca Ziua Muncii este vinerea, iar cei mai multi romanii au un weekend prelungit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>