Menu

Social
MAI PUTINE HARBURI

Scade numarul masinilor abandonate pe domeniul public. Cel putin la Rm Sarat , Politia Locala a identificat in acest an, doar patru harburi, parcate la intamplare. Reducerea acestui fenomen se datoreaza atat programului Rabla, cat si actiunilor politistilor care i-au somat periodic pe proprietarii masinilor sa le ridice.

In ultimii ani, tot mai multe masini aflate intr-o stare avansata de uzura au fost abandonate de proprietari pe strazile din Rm. Sarat. Pentru a rezolva aceasta problema, politistii locali au desfasurat numeroase actiuni de identificare a proprietarilor rablelor. Acestia au fost somati sa ridice masinile abandonate pe domeniul public, iar cei mai multi dintre ei s-au conformat. Asa se face ca in acest an, putine harburi au fost abandonate pe strazi. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, numarul masinilor abandonate pe domeniul public s-a redus cu mai bine de 50 la suta.

Proprietarii masinilor abandonate care nu le ridica de pe domeniul public in 10 zile de la primirea notificarii, risca sa ramana fara ele, pentru ca acestea pot fi ridicate si confiscate de reprezentantii Primariei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>