Menu

Social
AJUTOR PENTRU NEVOIASI

9 suflete se înghesuie într-o căsuță care stă să se prăbușească peste ei. Familia Iordache din Urlați, care are 7 copii minori, a reușit însă să impresioneze. O asociație Umanitară, dar și elevii Colegiului Național Jean Monnet din Ploiești au strans materiale de construcție pentru ca familia să-și poată măcar repara o cameră a casei.

Familia Iordache are 7 copii, patru fete și trei băieți, toți cu varste cuprinse între un an și jumătate și 13 ani. Cu toții dorm într-o casă bătranească de la marginea orașului Urlați, din Prahova, care are doar două camere. Acoperișul, dar si peretii stau sa cada, așa că toți dorm cu frică noaptea, de teamă că zidurile șubrede se vor prăbuși peste ei. Cât Mirela are grijă de copii acasă, soțul ei merge și muncește cu ziua. Traiesc cu totii din puținii bani pe care reușește să-i caștige și din alocațiile celor mici. Nu își doresc decat să-i ajute cineva să-și repare măcar o cameră. Ajutorul a venit de la o asociație umanitară din Ploiești care i-a convins pe elevii Colegiului Jean Monnet dion Ploiești să ajute această familie. Copiii au strans bani cu care au cumpărat materiale de construcție pentru familia Iordache. Copiii au înțeles că munca de voluntariat este importantă, mai ales pentru cei care au nevoie de ajutor, cum este și cazul familiei Iordache.

Materialele de construcție vor ajunge zilele acestea la Urlați. Campania continuă însă și în alte licee din Ploiești, pentru că familia Iordache are nevoie și de haine și rechizite pentru copii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>