Menu

Social
BĂTRANETI CHINUITE

A fost bătută crunt și apoi agresorul a încercat să o violeze. Vorbim de coșmarul prin care a trecut o biată bătrană din Prahova. Femeia s-a trezit în toiul nopții cu un bărbat necunoscut peste ea în casă. După ce a agresat-o, individul i-a răscolit toată casa în căutare de bani. Barbatul este acum cautat de politisti.

Bătrana de 92 de ani este din Urlați, Prahova si locuiește singură. În urmă cu cateva seri s-a trezit că un bărbat necunoscut intră pe fereastră și sare pe ea în pat. Bărbatul a bătut-o crunt pe biata femeie pană a lăsat-o într-o baltă de sange. Apoi a încercat să o violeze. Nu s-a oprit însă aici și a răscolit întreaga casă în căutare de bani sau de bunuri de valoare. Bătrana a fost examinată medico-legal la Serviciul de Medicină Legală din Ploiești. Vecinii femeii sunt îngroziți de întamplare și se tem că violatorul aflat în libertate, poate face și alte victime.

Polițiștii spun că au făcut un cerc de suspecți, însă bătrana nu a putut oferi prea multe indicii despre agresor. Și asta pentru că era întuneric, iar șocul a fost unul mare. Dacă va fi prins, individul riscă închisoarea pentru tentativă de omor și agresiune.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>