Menu

Social
PARC VANDALIZAT

Parcul Central din Rm. Sarat a fost vandalizat noaptea trecuta, dupa ce abia fusese amenajat. Indivizi necunoscuti au distrus unul dintre cosurile gigant pline de flori si au rupt mai multe banci si cosuri de gunoi. Conducerea Administratiei Domeniului Public a facut deja o sesizare la politie, pentru a da de urmele raufacatorilor, iar autoritatile spun ca vor pune paza la parc si pe timpul noptii.

Angajatii Administratiei Domeniului Public au avut un şoc la primele ore ale diminetii cand au venit sa faca curatenie în Parcul Central. Parcul fusese vandalizat pe timpul nopţii. Cei care au distrus cosul gigant plin de flori nu s-au oprit doar la atat. Au rupt si bancile  din zona meselor de sah din parc, dar si mai multe cosuri de gunoi. Trecatorii aflati astăzi în parc s-au declarat revoltati de cele intamplate. Oamenii se intreaba de ce politia locala nu trece mai des prin zona in timpul noptii sau de ce parcul nu este pazit. Conducerea Politiei Locale sustine ca are patrule in zona Parcului Central, insa acestea trebuie să acopere o arie mare. În plus, nu stau de paza doar la un singur obiectiv. Conducerea Administratiei Domeniului Public a facut deja o sesizare la politie pentru a da de urmele raufacatorilor. Pentru ca la intrarile in Parcul Central exista camere de supraveghere , iar dispeceratul acestora este la Politia Locala, agentii vor analiza imaginile pentru a-I descoperi pe cei care au vandalizat parcul. Si autoritatile sunt dezamagite de faptul ca unii cetateni distrug spatiile verzi abia amenajate. Acestea spun ca Parcul Central este pazit doar ziua, iar dupa cele intamplate vor pune paza si noaptea.

Nu este pentru prima data cand la Rm. Sarat se intampla un astfel de eveniment. In ultimii ani, au fost furate flori din parcuri, au fost distruse banci, insa aproape de fiecare data politistii au dat de urmele celor care au vandalizat zonele verzi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>