Menu

Social
LASAT SINGUR ACASA

Un copil surdo-mut, lăsat singur în casă, a căzut de la etajul trei al blocului în care locuiește. Micuțul a fost transportat la Spitalul de Urgență Ploiești, în comă și cu un picior rupt. Polițiștii au declanșat o anchetă care îi vizează pe părinți, mai ales că unul dintre ei trebuia să stea în permanență cu copilul.

Băiețelul în varstă 12 ani era singur acasă. Tată era la lucru, iar mama este internată în spital. Copilul este surdo-mut, așa că are nevoie de supraveghere permanentă. Profitand că este singur în apartamentul aflat la etajul trei al unui bloc din Ploiești, micuțul s-a urcat pe un scaun, cel mai probabil pentru a se uita pe fereastră. A căzut însă în gol, iar un vecin care a auzit gemetele copilului a sunat după ajutoare. Din păcate copilul a ajuns la spital în comă și cu un picior rupt. Tatăl copilului nu a vrut să comenteze prea mult situația și chiar a susținut că trebuia să fie cineva cu băiețelul în casă, dar plecase pană la magazin. Vecinii băiețelului spun că părinții trebuie să aducă bani ca să-l crească, așa că îl lasă mai mult singur în casă. Nu se așteptau însă la o asemenea tragedie.

Dacă se va dovedi că micuțul era fără supraveghere, deși unul dintre părinți este însoțitor pemanent pentru copil, atunci cei doi riscă să fie decăzuți din drepturile părințești.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>