Menu

Social
VARA, TOT MAI APROAPE

Vara pare din ce în ce mai aproape. Temperaturile ridicate au atras turiştii de weekend pe litoral, iar o parte dintre ei au încercat şi prima baie în mare. Constănţenii nu au lipsit nici ei din Staţiunea Mamaia încercând să profite din plin de soarele generos.

Vara pare să îşi intre încet încet în drepturi. Temperaturile au fost generoase cu turiştii care au ales să vină la mare în acest weekend. Plajele staţiunii Mamaia erau destul de aglomerate la orele prânzului. Alţii mai curajoşi au făcut şi prima baie în mare. Nicuşor este pentru prima oara la mare. Are 52 de ani, vine din Moldova şi marturiseşte că nu s-ar mai întoarce acasă niciodată.  Pretenţiile sunt de asemenea ridicate atunci când vine vorba despre alegerea sufletului pereche, deşi nu a venit la mare special pentru a-și gasi jumatatea.

Sezonul este abia la început. Temperaturile se anunţă în creştere, iar de luna următoare soarele şi marea vor atrage din ce în ce mai mulţi turişti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>