Menu

Social
SUB TEROAREA MAIDANEZILOR

Locuitorii unui cartier din satul Pleașa, comuna prahoveana Bucov sunt terorizați de cainii maidanezi care s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie. Ei spun că le este frică să mai iasă pe stradă din cauza cainilor fără stăpan. Mulți dintre ei au devenit agresivi, iar în ultimele săptămani patru copii au fost mușcați.

Cartierul de blocuri din Pleașa, comuna Bucov, este de cateva luni sub stăpanirea animalelor fără stăpan. Maidanezii sunt cu zecile, iar oamenii spun că mulți dintre ei au fost aduși din alte localități. Flămande, animalele devin deseori agresive. Așa se face că patru copii au fost mușcați în ultimele zile. Unul dintre ei, un băiat de 9 ani, care a fost mușcat de picior. Toată lumea se plange nu doar de faptul că maidanezii sunt agresivi, ci și pentru ca sunt un adevărat focar de râie și purici. Autoritățile spun că aruncă bani pe fereastră cu adunarea și transportarea lor la Adăpostul care este chiar în vecinătatea blocurilor. Cainii se întorc în permanență pentru că ies nestingheriți direct pe portile lasate deschise.

Localnicilor nu le ramane decat să se obișnuiască cu maidanezii, care se înmulțesc de la o zi la alta si care le crează un adevărat disconfort.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>