Menu

Social
Si-a distrus apartamentul, pentru ca a dat cu aspiratorul

 Este ceea ce i s-a intamplat unei braileance de 44 de ani care a ajuns la spital, in stare de soc, dupa ce o priza defecta a luat foc, in timp ce dadea cu aspiratorul. Flacarile au cuprins rapid o mare parte din apartament, iar femeia a fost scoasa din casa de vecini. Din pacate, in incediul puternic a murit cainele familiei.

Panica intr-un bloc din Braila, unde, in miezul zilei, oamenii au zarit flacari la etajul patru al imobilului si au auzit tipete disperate dupa ajutor. Locatarii au sunat la 112, iar cativa vecinii mai curajosi au scos din casa locatarii si au oprit alimentarea cu gaz si energie electrica, pana la sosirea echipelor de interventie. Incediul a izbucnit intr-un apartament locuit de o femeie in varsta de 44 de ani. Aceasta dadea cu aspiratorul cand a izbucnit o flacara de la priza, iar focul s-a extins rapid. Pompierii au avut nevoie de mai bine de o ora sa stinga incendiul si sa se asigure ca locatarii sunt in afara oricarui pericol. Apartamentul a fost distrus aproape in intregime, celelalte locuinte din bloc fiind si ele afectate de fum si apa.

Proprietara apartamentului, aflata in stare de soc, a fost transportata la spital pentru ingrijiri de specialitate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>