Menu

Social
DIN DRAGOSTE NEIMPLINITA

Un militar de la Forţele Navale din Mangalia şi-a pus capăt zilelor din pricina unei iubiri neîmplinite. Bărbatul de 26 ani a fost găsit spânzurat de creanga unui copac din oraş, iar eforturile medicilor de a-l salva au fost zadarnice. Era militar activ la Forţele Navale, iar fata la care visa avea 17 ani.

Mihai Tolontan şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook încă de acum o săptămână. Pe data de 17 mai el scria „Să nu îţi fie frică de moarte. Nu doare la fel ca viaţa!”. Prietenii l-au luat peste picior atunci, dar Mihai a continuat cu mesajele triste. Pe 21 mai, el părea consolat. Mesajul postat atunci pe Facebook era „Să nu îţi pară rău după cine se lasă agăţată cu un like şi un pupic virtual şi lasă-i pe alţii să lingă unde ai scuipat tu!” Sâmbătă, tânărul şi-a întrebat prietenii online dacă vrea cineva să iasă în oraş. Câteva ore mai târziu Mihai Tolontan a postat o fotografie cu fata pe care ar fi vrut să o aibă alături. „Cred că îmi ajunge!” a scris Mihai pe Facebook, apoi a luat un fular şi s-a dus în spatele blocului său de pe strada Portului din Mangalia. S-a spânzurat de o creangă care nu era mai sus de un metru şi jumătate de la sol. Fata la care Mihai visa are 17 ani. Rudele si vecinii spun ca Mihai Tolontan era un tip introvertit şi liniştit.

Apropiaţii mărturisesc că el a mai avut tentative de sinucidere. Prima a fost acum doi ani atunci când avea o altă prietenă. S-a despărţit de ea şi a încercat să se spânzure, dar prietenii l-au oprit la timp. A doua tentativă a avut loc recent, la casa fetei din Tuzla.
Ultima oara tânărul s-a certat cu iubita lui in urma cu o luna şi de atunci nu-si mai vorbeau. Mihai Tolontan îşi terminase concediul de odihnă vineri şi urma să se întoarcă astazi la unitatea militară.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>