Menu

Politic
TOALETA SCUMPA

Aproape 70.000 de euro. Este suma pe care Primaria Buzau doreste sa o investeasca într-o….toaleta. Grupul sanitar ar urma sa fie construit la Scoala nr 14 de pe strada Transilvaniei, unitatea de invatamant in care invata in special copii de etnie rroma. In ciuda sumei exorbitante si a impotrivirii unor consilieri locali, investitia a fost aprobata astazi de Consiliul Local cu majoritate de voturi.

O sedinta aparent obisnuita a Consilului Local Municipal Buzau a devenit astazi extrem de tensionata. Motivul? Primaria vrea sa investeasca aproape 70.000 de euro pentru constructia unui grup sanitar la scoala nr 14 din municipiul Buzau, in care invata multi copii de etnie rromă. Solicitarea a venit din partea conducerii scolii avand in vedere numarul mare de copii care se imbolnavesc cu hepatita A- boala mainilor murdare. Unii consilieri s-au opus din start acestui proiect considerand suma mult prea mare. În ciuda opoziţiei unor consilieri, investiţia a fost aprobată cu majoritate de voturi.

Reprezentanţii Primariei Buzau spun ca investitia va fi realizată cu fonduri din bugetul local, conform listelor de investitii aprobate pentru anul 2015.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>