Menu

Cultural
FESTIVAL AMÂNAT

Festivalul national de muzica folk Vali Sterian, care ar fi trebuit sa aiba loc, la Rm. Sarat, saptamana viitoare, a fost amanat din motive financiare. Reprezentantii Primariei spun ca in prezent nu au banii necesari pentru desfasurarea celei de-a treia editii a concursului. Acestia dau insa asigurari ca festivalul va avea loc anul acesta, cel mai probabil in toamna.

Cea de-a treia editie a festivalului national de muzica folk Vali Sterian ar fi trebuit sa aiba loc in perioada 5-6 iunie la Rm. Sarat. Cu doar o saptamana inainte de marele eveniment, organizatorii au anuntat pe o retea de socializare ca festivalul nu se va mai desfasura, din motive financiare. Autoritatile locale recunosc ca nu au banii necesari pentru desfasurarea concursului la data anuntata initial. Odata cu aceasta veste, iubitorii muzicii folk au reactionat imediat pe reteaua de socializare unde a fost postat anuntul. Unii si-au manifestat regretul, altii au blamat autoritatile si chiar s-au aratat dispusi sa se mobilizeze pentru ca festivalul sa se poata tine. Reprezentantii Primariei Rm. Sarat dau asigurari ca festivalul a fost doar amanat si nu anulat. Acesta va fi reprogramat pentru toamna acestui an. Mai mult, autoritatile indeamna publicul sa vina la festival in momentul in care va avea loc. Asta pentru ca la cele doua editii desfasurate pana in prezent, numarul de spectatori a fost destul de mic.

Inca de la prima editie, organizatorii festivalului national de muzica folk Vali Sterian si-au propus sa omagieze memoria marelui artist, dar si sa descopere si sa promoveze noi talente ale acestui gen de muzica.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>