Menu

Social
PROCES CÂŞTIGAT

CSM Rm. Sarat a castigat procesul cu reprezentantii Curtii de Conturi, care au contestat modul de plata al antrenorilor, prin PFA. Decizia Curtii de Apel Ploiesti este definitiva si irevocabila si va duce la deblocarea situatiei critice de la Clubul Sportiv Municipal. Practic, antrenorii, care au lucrat benevol, de la inceputul anului si pana in prezent, isi vor primi salariile.

Inca din luna februarie, de la aprobarea bugetul pe acest an, conducerea Clubului Sportiv Municipal Rm. Sarat, a fost sfatuita sa nu efectueze plati catre antenori. Şi asta din cauza Curtii de Conturi, care nu au fost de acord cu plata drepturilor salariale ale antrenorilor prin PFA. Clubul a dat în judecată Curtea de Conturi iar procesul s-a incheiat. Decizia Curtii de Apel Ploiesti a fost favorabila Clubului Sportiv Municipal Rm. Sarat. Hotararea magistratilor va duce la deblocarea situatiei critice de la CSM Rm. Sarat. Cei 19 instructori in domeniul sportului, care de la inceputul anului si pana in prezent au pregatit sportivii, fara a fi remunerati, isi vor primi salariile. Mai mult, decizia permite conducerii sa dea sportivilor alimentatia de efort nu doar in produse, cum s-a intamplat pana acum, ci si numerar. Aceasta nu este singura veste buna primita de sportivii si antrenorii de la CSM Rm. Sarat.

La cele 8 sectii ale Clubul Sportiv Municipal Rm. Sarat sunt inscrisi aproximativ 500 de copii si tineri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>