Menu

Cultural
PREMIERA MUZICALA

Premiera muzicala in Romania. De 1 iunie, la Rm. Sarat, a fost lansat albumul ,,Muguri de Folk Sarat,, care contine 15 piese interpretate de copii. Publicul prezent la eveniment s-a aratat incantat de melodiile pe care le-a ascultat si i-a sustinut pe micii artisti cu aplauze.

De Ziua Copilului, Parcul Central din Rm. Sarat a fost luat cu asalt de cei mici, dar si de parinti si bunici. Cu totii au participat la spectacolul organizat de 1 iunie. Albumul ,,Muguri de Folk Sarat,, lansat in premiera, la Rm. Sarat, contine piese interpretate de copii cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani. Acesta este unicul album aparut in Romania sub aceasta forma si interpretare. Micii artisti au cantat melodiile de pe album, iar publicul prezent la eveniment i-a sustinut cu aplauze. In perioada urmatoare albumul ,,Muguri de Folk Sarat,,
va fi lansat si la Buzau, Bucuresti, dar si in tabara de vara de Moroeni. Muzica de pe album a dfost pe placul copiilor prezenti la evenimentul care s-au distrat pe cinste de ziua lor.

La spectacol a participat si Doinita Ionita, adolescenta care a ajuns in finala unui show televizat. Ea a cantat si a adresat un mesaj tuturor copiilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>